Hudvård & Skönhet

Valet av behandlingar och produkter är lika viktigt som valet av salong. Rätt rådgivning och vägledning om vad som passar just dig, just din hy, just nu resulterar i att du, hemma i din dagliga hudvård, gör ditt bästa med de bästa produkterna, mest för att sakta ner åldrandet. Och tro mig, att veta utan utbildning vad huden behöver är inte alls så enkelt som man kan tro. Det är så himla många olika faktorer som inverkar, inte minst det faktumet att det är så många olika produkter och märken i dag.

 

Jag erbjuder dig individanpassad hudvård, d.v.s. jag lägger ner mest tid i behandlingen på vad din hy är i behov av just då med unika, ekologiska produkter.

Behöver du vägledning om ansiktsvård och ansiktsbehandlingar, är du kanske nyfiken på produkter eller vill bara helt enkelt njuta av en ansiktsmassage à la Eva? Då finns jag här för att hjälpa till inom hud och kroppsvård. Du får gärna fråga mig vad som helst även om smink, ett ämne som alltid är lika hett som välkommet. Vi strävar alltid efter skönhet, inte bara för att se så bra ut som möjligt, utan även för att det är kul och spännande oavsett om det handlar om hudvård, make up, träning, frisyren eller om kläderna. Bild föreställande: dermanord hudvard